Έγκυος – αιτούσα άσυλο από τη Μαυριτανία που της «είχαν σπάσει τα νερά» βρέθηκε σε μεγάλο νοσοκομείο των Βρυξελλών (UZ Jette) και ενώ είχαν ξεκινήσει οι συσπάσεις και η διαδικασία του τοκετού, της αρνήθηκαν τη νοσηλεία με την δικαιολογία ότι δεν είχε ασφαλιστική κάλυψη.
Προκλητικά δε, της ζητήθηκε άμεσα να καταβάλλει το ποσό των 2.000 ευρώ για να γίνει δεκτή η εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η εγκυμονούσα είναι ότι μισή μόλις ώρα αργότερα γέννησε σε γειτονικό νοσοκομείο.
Μόλις πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο του Αργους επίτοκη αναγκάστηκε να υπογράψει ότι γεννάει με δική της ευθύνη επειδή δεν υπήρχε παιδίατρος στην εφημερία!
«Η κάτωθι υπογεγραμμένη επίτοκος ενημερώθηκα επαρκώς και κατανοητά από τον εφημερεύοντα γυναικολόγο παρουσία της υπεύθυνης μαίας ότι σήμερα δεν εφημερεύει παιδίατρος και ως εκ τούτου η γέννηση επί απουσίας παιδιάτρου του παιδιού διατρέχει κινδύνους για τη ζωή του σε περίπτωση οποιασδήποτε επιπλοκής και μου συστήθηκε η παραπομπή σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Παρά ταύτα επιθυμώ την εισαγωγή στη Μ/Γ κλινική του ΓΝ Αργολίδος ΝΜ Αργους και αναλαμβάνω εγώ προσωπικά τη συνδρομή δικού μου παιδιάτρου».
ΠΗΓΗ: 902.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - ΜΟΝΟ 50 ευρώ εγγραφή έως 4-10
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ