Στιγμές αγωνίας βίωσε ένας Γάλλος ρεπόρτερ στην Ουκρανία, καθώς ξεκινώντας τη ζωντανή μετάδοση μία έκρηξη σημειώθηκε πίσω του.
Σύμφωνα με το πρακτορείο NEXTA, που δημοσιεύει το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, το περιστατικό συνέβη στο Κραματόρσκ.
Πόλεμος στην Ουκρανία
Στο μεταξύ, έπειτα από αρκετές ημέρες επιθέσεων με ρωσικά UAVs-καμικάζι εναντίον ουκρανικών πόλεων, ιδίως εναντίον του Κιέβου, συστοιχίες αντιαεροπορικής άμυνας στη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία προσάρτησε η Ρωσία τον Μάρτιο του 2014, ενεργοποιήθηκαν για να αναχαιτίσουν ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τη Δευτέρα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Δύο ουκρανικά UAVs καταρρίφθηκαν στους αιθέρες της Σεβαστούπολης, στρατηγικής σημασίας ναυτικής βάσης, διευκρίνισε το TASS. «Οι αντιαεροπορικές άμυνές μας συνεχίζουν να απωθούν επιθέσεις», δήλωσε ο διορισμένος από τη Μόσχα κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζβαζάγεφ.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής
Alfavita Newsroom