δυστύχημα Ρουμανία
«Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου» - Η συγκλονιστική περιγραφή επιβάτιδας για τα όσα έζησε στο δυστύχημα της Ρουμανίας

Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που ήταν στο πούλμαν το οποίο ενεπλάκη στο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Αναφερόμενη στις στιγμές αγωνίας που έζησε, τόνισε ότι «βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου», ενώ ο δικηγόρος του οδηγού μίλησε για τα όσα του αποκάλυψε ο πελάτης του.

Το μοιραίο συμβάν

«Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή. Ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν» είπε η άτυχη γυναίκα που ήταν επιβάτης στο λεωφορείο.

«Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν. Καθόμουν δύο θέσεις πίσω από τον Νίκο Χλώψιο» ανέφερε.

Από τον Βόλο μέχρι την Θεσσαλονίκη αποκάλυψε η επιβάτης, υπήρχαν δύο οδηγοί και από τη Θεσσαλονίκη και μετά υπήρχε ένας οδηγός.

«Ο πελάτης μου είδε ότι η άσπρη γραμμή στον δρόμο δεν είναι συνεχής, δεν μπορούσε να στρίψει, σε ένα δευτερόλεπτο πήρε την απόφαση και όταν έβλεπε ότι δεν γίνεται φρενάρισε δυνατά», περιέγραψε ο δικηγόρος του οδηγού, Αλέξανδρος Ματθαίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα