ισπανια-λεωφορειο
Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους επτά, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές

Έβδομος νεκρός εντοπίστηκε στη βορειοδυτική Ισπανία μετά την πτώση ενός επιβατικού λεωφορείου από γέφυρα και την ανατροπή του στον ποταμό Λερέζ που έχει υπερχειλίσει.

Έτσι, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους επτά, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της Γαλικίας.

Ο συνολικός αριθμός των επιβατών δεν είχε διευκρινιστεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εξαιτίας της ασαφούς κατάθεσης που έδωσε ο 63χρονος οδηγός, που επέζησε της πτώσης του λεωφορείου με ελαφρά τραύματα και ανασύρθηκε από το ποτάμι από τους πυροσβέστες μαζί με μία γυναίκα επιβάτη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανέφερε στο Twitter ότι “είναι συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα”, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;