messi_maradona
Κωμόπολη στην Αργεντινή θα ονομάσει τους κεντρικούς της δρόμους Μαραντόνα και Μέσι

Μετά από τον μεγάλο θρίαμβο της εθνικής Αργεντινής και του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, μια μικρή κωμόπολη της χώρας, που ονομάζεται Ουριμπούρου και βρίσκεται στην επαρχία της Λα Πάμπα, θα ονομάσει τους κεντρικούς της δρόμους με τα ονόματα των δύο καλύτερων Αργεντινών ποδοσφαιριστών, του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και του Λιονέλ Μέσι.

Το δημοτικό συμβούλιο της Ουριμπούρου, ενέκρινε ήδη την αλλαγή ονόματος των κεντρικών της δρόμων σε Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι θα συναντιούνται ο ένας με τον άλλον, οι πρώτοι στην χώρα που θα το κάνουν αυτό. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, υπάρχουν ήδη πολλοί δρόμοι με τα ονόματα αυτά, αλλά οι δρόμοι αυτοί δεν συναντιούνται.

Το μόνο που μένει να γίνει είναι οι απαραίτητες αλλαγές στις πινακίδες της πόλης, δημιουργώντας έτσι την πιο «θρυλική» διασταύρωση της χώρας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θλιμμένος εκπαιδευτικός
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Μια περίοδος έντονης πίεσης, οικονομικής ασφυξίας και προσωπικής αποσύνδεσης.
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
καιρός
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι
Τι λέμε στις 12:00 το μεσημέρι; Η απάντηση του καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι