Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1600692866359054336 at this time, please check again later.
ΙΝΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ
Το τρομακτικό γεγονός καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και έχει προκαλέσει σοκ.

Ένας ελεγκτής εισιτηρίων στην Ινδία, έπαθε ηλεκτροπληξία από ένα καλώδιο που έπεσε ξαφνικά την ώρα που βρισκόταν σε έναν σταθμό τρένου.

Το τρομακτικό γεγονός καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και έχει προκαλέσει σοκ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άντρας στεκόταν στην πλατφόρμα στον σταθμό Kharagpur Junction και συνομιλούσε με κάποιον. Ξαφνικά, άγνωστο το πως, ένα καλώδιο έπεσε πάνω του και τον «χτύπησε» με ρεύμα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο (προσοχή: σκληρές εικόνες)

https://twitter.com/i/status/1600692866359054336

Ο άντρας, στην αρχή έχει σπασμούς και στη συνέχεια πέφτει στις ράγες. Αφού στέκεται για λίγη ώρα ακίνητος, φαίνεται να γυρνά τα πόδια του προς τις ράγες.

Εκείνη την ώρα, άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τελικά τον μετέφεραν με ένα φορείο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο εν λόγω άντρας ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού επιβίωσε με λίγα εγκαύματα.

Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι αιτίες του ατυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες, καθώς αυτό το ατύχημα παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
αυτοκίνητο
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο
Ford, Renault, Toyota και Lexus καλούν ιδιοκτήτες για άμεσο τεχνικό έλεγχο λόγω ζητημάτων ασφάλειας
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο