france police
Ιδιοκτήτης καταστήματος με αντίκες έδεσε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον φορολογικό επιθεωρητή που πήγε να του κάνει έλεγχο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - Ανθρωποκτονία εκ προμελέτης "βλέπουν" οι αρχές

Ένας Γάλλος αντικέρ στη βόρεια Γαλλία σκότωσε τον φορολογικό επιθεωρητή που πήγε να του κάνει έλεγχο και στη συνέχεια ο παλαιοπώλης αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, οι τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων, ο εισαγγελέας του Αράς δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι δύο ελεγκτές της εφορίας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, έφτασαν στο σπίτι του υπόπτου χθες, Δευτέρα (21/110, για να πραγματοποιήσουν έλεγχο στους λογαριασμούς της εταιρείας του, ένα κατάστημα πώλησης αντικών και μεταχειρισμένων ειδών.

Εκεί ο έμπορος τους απείλησε με χρήση όπλου και τους έδεσε.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο 43χρονος εφοριακός βρέθηκε νεκρός και δεμένος, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και στον θώρακα. Η άλλη εφοριακός, μια 39χρονη γυναίκα, βρέθηκε δεμένη σε μια καρέκλα και ελευθερώθηκε από την αστυνομία.

Ο ύποπτος βρέθηκε νεκρός σε ένα σημείο του σπιτιού σε μια κατά τα φαινόμενα αυτοκτονία με χρήση όπλου, φέροντας τραύμα από σφαίρα στο στήθος, ενώ ένα όπλο βρέθηκε κοντά του.

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, καθώς τα θύματα είχαν κλείσει ραντεβού με τον ύποπτο, άρα ο ίδιος ήξερε ότι θα τους συναντούσε και βρήκαμε επίσης ιμάντες σύσφιξης στο σημείο», είπε ο εισαγγελέας.

Πρόσθεσε ότι μια φορολογική έρευνα είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα.

Ο δολοφονηθείς εφοριακός ήταν ο επικεφαλής του κέντρου δημοσίων οικονομικών της βόρειας πόλης Αράς. Ο ύποπτος δεν είχε ποινικό μητρώο, αλλά το 2019 είχε αναγκαστεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού μετά τον διαπληκτισμό του με ανηλίκους, συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kinito
Γιατί το κινητό σου δεν φορτίζει: Τι μπορεί να φταίει και πώς να το αντιμετωπίσεις
Ένα από τα πιο συχνά και εκνευριστικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος με το smartphone του είναι να σταματήσει ξαφνικά να φορτίζει.
Γιατί το κινητό σου δεν φορτίζει: Τι μπορεί να φταίει και πώς να το αντιμετωπίσεις
tilepaixnidi
Τα πιο αξέχαστα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης
Η ελληνική τηλεόραση έχει φιλοξενήσει στο πέρασμα των δεκαετιών πλήθος τηλεπαιχνιδιών που κατάφεραν να μείνουν χαραγμένα στη μνήμη του κοινού.
Τα πιο αξέχαστα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης
jim rogers
Η λεπτομέρεια που οδήγησε στη διάγνωση άνοιας ενός 55χρονου άνδρα
Η σημασία της προσεκτικής παρατήρησης και της έγκαιρης διάγνωσης φάνηκε μέσα από την ιστορία ενός 55χρονου άνδρα που ζει στην Αυστραλία.
Η λεπτομέρεια που οδήγησε στη διάγνωση άνοιας ενός 55χρονου άνδρα