Κόσμος

Ρωσικοί πύραυλοι έπεσαν στην Πολωνία- Δύο νεκροί

polonia_piraulos_rossia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δύο νεκροί από πυραύλους στα σύνορα με την Ουκρανία - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Δύο αδέσποτες ρωσικές ρουκέτες έπεσαν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο χωριό Przewodów της επαρχίας Λούμπλιν στην Πολωνία, στα σύνορά της με την Ουκρανία, όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, δύο ρωσικές ρουκέτες έχουν χτυπήσει πολωνικό έδαφος, πολύ κοντά στα σύνορα με την Λβιβ στη δυτική Ουκρανία ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν δυο νεκροί.

Ανώτερος αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ανέφερε, σύμφωνα με το Associated Press, ότι ρωσικοί πύραυλοι πέρασαν στην Πολωνία, μέλος του ΝΑΤΟ, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους.

Έκτακτη σύσκεψη του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας

Έκτακτη συνάντηση του συμβουλίου «εθνικής ασφάλειας και άμυνας» συγκάλεσε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, με φόντο αναφορές για δύο νεκρούς από ρωσικούς πυραύλους οι οποίοι έπεσαν σε πολωνικό έδαφος, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος