νεκροταφειο
Εταιρία προσφέρει μια εμπειρία ζωής και ...θανάτου

Να ζήσουν την εμπειρία της ...«κάσας» προσκαλεί εταιρία στην Ρωσία όσους και όσες ενδιαφέρονται να θαφτούν «ζωντανοί-νεκροί» με κόστος περίπου 57.000 λίρες. 

Σύμφωνα με την ιδρύτρια Preobrazhenskaya της -ευφάνταστης ομολογουμένως- εταιρίας, η οποία παρουσιάζεται ως ως προπονήτρια ζωής, οι πελάτες μέσω αυτής της εμπειρίας θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν κρυμμένα ταλέντα, «ψυχικές ικανότητες» και θα βοηθηθούν να διαχειριστούν τους «φόβους και τα άγχη» τους μετά την κηδεία, καθώς δοκιμάζεται η θέλησή τους να ζήσουν.

Η ίδια περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία ως «πραγματικό σύμβολο της μάχης που δίνεις για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον».

Όσοι επιλέξουν αυτή την «εμπειρία ζωής και ...θανάτου» θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν δύο πακέτα: Το πρώτο θεωρείται μια «διαδικτυακή κηδεία», η οποία θα κοστίσει στους πελάτες πάνω από 13.000 λίρες, λέγεται ότι είναι μια «θεραπεία άγχους για φόβους και άγχη».

Αν οι πελάτες επιλέξουν όλο το πακέτο, με προσωπική κηδεία που περιλαμβάνει το να θαφτούν ζωντανοί κάτω από το έδαφος για έως και μία ώρα, μπορούν να επιλέξουν την κηδεία «πλήρους εμβάπτισης» που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Preobrazhenskaya εξήγησε ότι είναι απολύτως ασφαλές να θαφτεί κανείς ζωντανός, υποστηρίζοντας: «Δεν σκοπεύουμε να εκθέσουμε τους πελάτες μας σε αδικαιολόγητο κίνδυνο.

Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι ο θαμμένος θα έχει αρκετό αέρα στο φέρετρο για περίπου 5,5 ώρες».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ειδικ
Στον «αέρα» η Ειδική Αγωγή στη Ζάκυνθο: Πάνω από 290 ώρες χάνονται κάθε εβδομάδα - 15 κενά εκπαιδευτικών και μαθητές χωρίς Παράλληλη Στήριξη
Σχεδόν 16.000 χαμένες ώρες διδασκαλίας από την αρχή του σχολικού έτους στη Ζάκυνθο
Στον «αέρα» η Ειδική Αγωγή στη Ζάκυνθο: Πάνω από 290 ώρες χάνονται κάθε εβδομάδα - 15 κενά εκπαιδευτικών και μαθητές χωρίς Παράλληλη Στήριξη
Ζαχαράκη
Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Τι αλλάζει στην προϋπηρεσία τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας με νέες διατάξεις για τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία
Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Τι αλλάζει στην προϋπηρεσία τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
lawyer_dikigoroi.jpg
Δίκη σε δεύτερο βαθμό για βιασμό καθηγήτριας – Σοβαρές κατηγορίες κατά πρώην στελέχους εκπαίδευσης
Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη για τον βιασμό καθηγήτριας στον Αγιόκαμπο
Δίκη σε δεύτερο βαθμό για βιασμό καθηγήτριας – Σοβαρές κατηγορίες κατά πρώην στελέχους εκπαίδευσης