νεκροταφειο
Εταιρία προσφέρει μια εμπειρία ζωής και ...θανάτου

Να ζήσουν την εμπειρία της ...«κάσας» προσκαλεί εταιρία στην Ρωσία όσους και όσες ενδιαφέρονται να θαφτούν «ζωντανοί-νεκροί» με κόστος περίπου 57.000 λίρες. 

Σύμφωνα με την ιδρύτρια Preobrazhenskaya της -ευφάνταστης ομολογουμένως- εταιρίας, η οποία παρουσιάζεται ως ως προπονήτρια ζωής, οι πελάτες μέσω αυτής της εμπειρίας θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν κρυμμένα ταλέντα, «ψυχικές ικανότητες» και θα βοηθηθούν να διαχειριστούν τους «φόβους και τα άγχη» τους μετά την κηδεία, καθώς δοκιμάζεται η θέλησή τους να ζήσουν.

Η ίδια περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία ως «πραγματικό σύμβολο της μάχης που δίνεις για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον».

Όσοι επιλέξουν αυτή την «εμπειρία ζωής και ...θανάτου» θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν δύο πακέτα: Το πρώτο θεωρείται μια «διαδικτυακή κηδεία», η οποία θα κοστίσει στους πελάτες πάνω από 13.000 λίρες, λέγεται ότι είναι μια «θεραπεία άγχους για φόβους και άγχη».

Αν οι πελάτες επιλέξουν όλο το πακέτο, με προσωπική κηδεία που περιλαμβάνει το να θαφτούν ζωντανοί κάτω από το έδαφος για έως και μία ώρα, μπορούν να επιλέξουν την κηδεία «πλήρους εμβάπτισης» που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Preobrazhenskaya εξήγησε ότι είναι απολύτως ασφαλές να θαφτεί κανείς ζωντανός, υποστηρίζοντας: «Δεν σκοπεύουμε να εκθέσουμε τους πελάτες μας σε αδικαιολόγητο κίνδυνο.

Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι ο θαμμένος θα έχει αρκετό αέρα στο φέρετρο για περίπου 5,5 ώρες».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κάμπινγκ στη Φοινικούντα
Παραδόθηκε 30χρονος στην Καλαμάτα για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
Η υπόθεση της Φοινικούντας εξακολουθεί να προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, τόσο λόγω της αγριότητας του εγκλήματος όσο και λόγω των σύνθετων σχέσεων...
Παραδόθηκε 30χρονος στην Καλαμάτα για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
aei_panepisthimia_aithousa_class_amfitheatro.jpg
Τι φοβούνται και τι διεκδικούν οι φοιτητές: Το μέλλον μέσα από τα μάτια τους
Κλιματική κρίση, διεθνής αστάθεια και οικονομική αβεβαιότητα στην κορυφή των προβληματισμών – Τι ζητούν από το πανεπιστήμιο
Τι φοβούνται και τι διεκδικούν οι φοιτητές: Το μέλλον μέσα από τα μάτια τους
αγροτικά μπλόκα
Αγρότες στα «κόκκινα»: Κλιμακώνουν τα μπλόκα μετά το φιάσκο με τις πληρωμές του ΕΛΓΑ
Οργή και αγανάκτηση σε όλη τη χώρα μετά τις παρακρατήσεις – Κρίσιμες αποφάσεις σήμερα στη σύσκεψη των μπλόκων στις Σέρρες
Αγρότες στα «κόκκινα»: Κλιμακώνουν τα μπλόκα μετά το φιάσκο με τις πληρωμές του ΕΛΓΑ