νόμπελ οικονομίας 2
Οι Μπερνάνκι, Ντάιαμοντ και Ντίμπβιγκ τιμήθηκαν με το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας 2022

Οι Μπεν Μπερνάνκι, Ντάγκλας Ντάιαμοντ και Φίλιπ Ντίμπβιγκ τιμήθηκαν σήμερα με το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας 2022 «για τις έρευνές τους σχετικά με τις τράπεζες και τις οικονομικές κρίσεις», ανακοίνωσε σήμερα η Βασιλική Σουηδική Ακαδημία Επιστημών.

Το βραβείο είναι το τελευταίο από τα φετινά Νόμπελ και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 10 εκατομμυρίων κορωνών Σουηδίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

istoria.jpg
Μικέλα Χαρτουλάρη: Όταν η Ιστορία «σταματά» πρακτικά στο 1922, δεν έχουμε απλώς κενά γνώσης· έχουμε αδυναμία κατανόησης του παρόντος.
Όταν δεν καταλαβαίνεις τι διακυβεύεται στην «Αντιγόνη» ή στον Θουκυδίδη, δεν φταις εσύ· φταίει ο τρόπος που σου τα δίδαξαν.
Μικέλα Χαρτουλάρη: Όταν η Ιστορία «σταματά» πρακτικά στο 1922, δεν έχουμε απλώς κενά γνώσης· έχουμε αδυναμία κατανόησης του παρόντος.