Κόσμος

«Βόμβα» από το κοινοβούλιο της Λιβύης: Δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία με την Τουρκία για τους υδρογονάνθρακες

τουρκολιβυκό σύμφωνο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το Κοινοβούλιο δεν αναγνωρίζει το Σύμφωνο με την Τουρκία για τους υδρογονάνθρακες και απορρίπτει την όποια συμφωνία ως παράνομη

Σφοδρή αντιπαράθεση προκαλεί στο εσωτερικό της Λιβύης το Σύμφωνο με την Τουρκία για τους υδρογονάνθρακες, καθώς το Κοινοβούλιο της χώρας απορρίπτει την όποια συμφωνία ως παράνομη.

Συγκεκριμένα, το Κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση του Ντμπεϊμπά που συνυπέγραψε το Σύμφωνο με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο ίδιος ο Τούρκος ΥΠΕΞ ανακοίνωσε, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ότι ένα από τα αντικείμενα της επίσκεψης ήταν η υπογραφή συμφωνίας με την Λιβύη για τους υδρογονάνθρακες.

Όπως όμως μεταδίδει το The Libya Update, «το Λιβυκό Κοινοβούλιο απορρίπτει τη συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες που υπογράφηκε σήμερα ανάμεσα στην Τουρκία και την κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος