Ινδονησία
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της ανατολικής Ιάβας, Νίκο Αφίντα, οι οπαδοί ποδοπατήθηκαν ή πέθαναν από ασφυξία επιχειρώντας να φτάσουν στις εξόδους του γηπέδου

Ο αριθμός των παιδιών που σκοτώθηκαν όταν ποδοπατήθηκαν μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο μεταξύ οπαδών σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ινδονησία ανήλθε σε 32 από 17, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, ανακοίνωσε σήμερα ένας αξιωματούχος της κυβέρνησης.

Η ηλικία τους είναι από 3 έως 17 ετών, όπως είπε στο Reuters ο Ναχάρ, ένας αξιωματούχος του υπουργείου Γυναικείας Ενδυνάμωσης και Προστασίας του Παιδιού.

Μετά την ήττα 3-2 της Arema από την Persebaya στο γήπεδο "Kanjuruhan Stadium στην Ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας, ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών, με τους ηττημένους να εισβάλλουν στο γήπεδο και τις αρχές να προσπαθούν να ελέγξουν το πλήθος με δακρυγόνα και ξύλο.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της ανατολικής Ιάβας, Νίκο Αφίντα, οι οπαδοί ποδοπατήθηκαν ή πέθαναν από ασφυξία επιχειρώντας να φτάσουν στις εξόδους του γηπέδου.

Σε ανάρτηση στο Instagram, ο Ινδονήσιος υπουργός Ασφάλειας αποκάλυψε πως ο αριθμός των οπαδών στο γήπεδο Kanjuruhan ήταν κατά πολλές χιλιάδες υψηλότερος από τη χωρητικότητά του. Όπως είπε, είχαν εκδοθεί 42.000 εισιτήρια για ένα γήπεδο χωρητικότητας 38.000.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή
LIVE – Δηλώσεις Μητσοτάκη στη Βουλή για το μεταναστευτικό: «Αναστολή ασύλου για όσους φτάνουν από τη Βόρεια Αφρική»
«Όποιος μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα θα συλλαμβάνεται και θα κρατείται» - Δείτε LIVE την τοποθέτηση του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής
LIVE – Δηλώσεις Μητσοτάκη στη Βουλή για το μεταναστευτικό: «Αναστολή ασύλου για όσους φτάνουν από τη Βόρεια Αφρική»
Άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Ξεκινά πρόγραμμα επιδότησης για 2.500 άτομα με αναπηρία – Επιχορήγηση έως 14.500 ευρώ
Ενισχύεται η ανεξάρτητη διαβίωση – Ποιους αφορά και πώς θα γίνουν οι αιτήσεις για επιδότηση ύψους 14.500 ευρώ
Ξεκινά πρόγραμμα επιδότησης για 2.500 άτομα με αναπηρία – Επιχορήγηση έως 14.500 ευρώ
χανια
Πειθαρχικά σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς εν μέσω καλοκαιριού - Διαμαρτυρία κατά της αξιολόγησης στα Χανιά
Πειθαρχικά σε δασκάλους εν μέσω καλοκαιριού – Αντίδραση από τον ΣΕΠΕ Χανίων
Πειθαρχικά σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς εν μέσω καλοκαιριού - Διαμαρτυρία κατά της αξιολόγησης στα Χανιά