Σοκ στη Βρετανία: Άνδρας άφησε βρέφος να πάρει κοκαΐνη
Άνδρας άφησε μωρό δύο μηνών να πάρει κοκαΐνη στη Βρετανία - Πώς το κατάλαβε η μητέρα

Ένας άνδρας στη Βρετανία ομολόγησε ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ενός νεογέννητου μωρού επιτρέποντάς του να πάρει κοκαΐνη.

Ο Goe Wheeler υποτίθεται ότι φρόντιζε το μωρό όταν το άφησε να καταπιεί μια ποσότητα του ναρκωτικού.

Ο Wheeler δήλωσε ένοχος και παραδέχθηκε ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του δύο μηνών μωρού, σε ένα σπίτι στο Perthshire το 2020.

Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν η μητέρα του παιδιού συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν καλά και οι εξετάσεις στο νοσοκομείο επιβεβαίωσαν την παρουσία κοκαΐνης στον οργανισμό του.

Ο άνδρας από το Blairgowrie, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ενόψει της δίκης του στο Perth Sheriff Court

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

erdogan
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
σχολικά γεύματα
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»
Συνεχείς περικοπές στη σχολική διατροφή - Τα αιτήματα των γονέων προς την Πολιτεία
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»