Καρχαρίες και βάρκες βγήκαν στη στεριά από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε ο κυκλώνας Ίαν, ένας από τους ισχυρότερους κυκλώνες που έπληξαν ποτέ την αμερικανική πολιτεία.
Σχεδόν δύο εκατομμύρια νοικοκυριά δεν είχαν ρεύμα την Τετάρτη το βράδυ στη Φλόριντα, κυρίως γύρω από την τροχιά του κυκλώνα.
Στη Νέιπλς, στη νοτιοδυτική Φλόριντα, πλάνα εικονίζουν δρόμους εντελώς πλημμυρισμένους και αυτοκίνητα να παρασύρονται από ρεύματα.
Στην πόλη Φορτ Μάιερς, οι πλημμύρες ήταν τόσο μεγάλες που ορισμένες συνοικίες μοιάζουν σαν λιμνοθάλασσες.
Ο κυκλώνας Ίαν επρόκειτο να αποδυναμωθεί καθώς περνά πάνω από τη γη, όμως μολαταύτα μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην ανατολική Φλόριντα, προειδοποίησε το Κέντρο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom