ΠΟΥΤΙΝ απειλες πολεμος
Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή υπογραφής των συμφωνιών για την προσάρτηση των κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα παραστεί αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Κρεμλίνο για την υπογραφή των συμφωνιών για την ένταξη των κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας στη Ρωσία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ.

Προσάρτηση των ουκρανικών εδαφών

"Τελετή υπογραφής των συμφωνιών για την ένταξη των νέων περιοχών στην Ομοσπονδία της Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) στο Κρεμλίνο", δήλωσε ο Πεσκόφ.

"Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα εκφωνήσει σημαντική ομιλία στη διάρκεια της τελετής", πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι στη συνέχεια ο Ρώσος πρόεδρος θα συναντηθεί με τους διορισμένους από τη Μόσχα επικεφαλής των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών.

Τι "έδειξε" το δημοψήφισμα

Οι αρχές στις υπό ρωσική κατοχή περιοχές της Ουκρανίας Ντονέτσκ, Λουχάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα διεξήγαγαν δημοψηφίσματα για την ένταξή τους στη Ρωσία και ισχυρίστηκαν ότι η πλειοψηφία των κατοίκων τάχθηκε υπέρ της κίνησης αυτής.

Η Δύση και το Κίεβο έχουν απορρίψει τα δημοψηφίσματα και έχουν προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν την προσάρτηση των εδαφών αυτών στη Ρωσία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

efeteio
Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος που πυροβόλησε στον ΕΦΚΑ και στο Εφετείο
Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο με γεμάτο περίστροφο μετά από πολύωρη αναζήτηση – Φέρεται να είχε σχεδιάσει τη διαφυγή του
Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος που πυροβόλησε στον ΕΦΚΑ και στο Εφετείο
βροχη
Ψυχρή εισβολή από την Ουκρανία «φρενάρει» την άνοιξη – Κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας έως και 13 βαθμούς
Βροχές, θυελλώδεις βοριάδες και χιόνια στα ορεινά – Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα για την Αττική
Ψυχρή εισβολή από την Ουκρανία «φρενάρει» την άνοιξη – Κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας έως και 13 βαθμούς