zelenski
Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι τραυματίστηκε σε τροχαίο

Το αυτοκίνητο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Κίεβο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο εκπρόσωπο του προέδρου της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Σερχίι Νικιφόροφ στο Facebook, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

H ανάρτηση του εκπροσώπου του Ζελένσκι

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του προέδρου της Ουκρανίας αναφέρει τα εξής:

«Στο Κίεβο, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του προέδρου της Ουκρανίας και οχήματα της συνοδείας του. Οι γιατροί που συνόδευαν τον αρχηγό του κράτους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο. Ο πρόεδρος εξετάστηκε από γιατρό, δεν διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sparagia
Γιατί αξίζει να βάλουμε τα σπαράγγια στο πιάτο των παιδιών
Πρόκειται για ένα λαχανικό που συνδυάζει πλούσια διατροφική αξία με ευκολία στο μαγείρεμα και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε πολλά καθημερινά πιάτα.
Γιατί αξίζει να βάλουμε τα σπαράγγια στο πιάτο των παιδιών