Κύμα οργής έχει ξεσπάσει την Ινδία, καθώς ένας άνδρας πυρπόλησε και σκότωσε ένα κορίτσι καθώς απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε.
Ομάδες σκληροπυρηνικών Ινδουιστών ζητούν τον θάνατο του κατηγορουμένου, έναν μουσουλμάνο που η αστυνομία είπε ότι ζούσε στην ίδια τοποθεσία με το θύμα, ανατολική πολιτεία Jharkhand.
Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας έριξε κηροζίνη στο θύμα, την Ανκίτα, από το παράθυρο του σπιτιού της, όταν κοιμόταν την περασμένη Τρίτη, και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.
Το κορίτσι πέθανε στο νοσοκομείο από σοβαρά εγκαύματα την Κυριακή και ο κατηγορούμενος και ένας συνεργός του συνελήφθησαν.
Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ινδουιστών, δήλωσε πως η πλειοψηφία των Ινδουιστών θα βγει στους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας εάν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.
Οι περιφερειακές αρχές έχουν περιορίσει την κυκλοφορία για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom