Βρετανία
Συνεχίζονται οι παραιτήσεις αξιωματούχων της κυβέρνησης - «Όχι, όχι, όχι», απαντά ο Τζόνσον για το αν θα παραιτηθεί

Η πίεση προς τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να παραιτηθεί αυξάνεται καθώς ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ενδεχόμενη πρόταση μομφής εναντίον του, με ολοένα περισσότερα μέλη της κυβέρνησής του να ανακοινώνουν τις παραιτήσεις τους.

Τελευταίοι που ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την κυβέρνηση είναι η υπουργός Μεταφορών Ρέιτσελ Μακλίν, καθώς και οι βουλευτές των Τόρις, Κρεγκ Ουίλιαμς, Μαρκ Λόγκαν και Ντάνκαν Μπέικερ από μέλη της κοινοβουλευτικής γραμματείας.

Έξι ακόμη μέλη του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον υπέβαλαν σήμερα την παραίτησή τους.

Πρόκειται για την Κέμι Μπάντενοχ, τον Νιλ Ο' Μπράιεν, τον Άλεξ Μπούργκχαρτ, τον Λι Ρόουλι, την Τζούλια Λόπεζ και την Μιμς Ντέιβις.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ακόμη και ο Μάικλ Γκόουβ, ένα από τα επιφανέστατα στελέχη των Συντηρητικών, που έχει μεγάλη επιρροή μέσα στο κόμμα έχει ζητήσει από τον Μπόρις Τζόνσον να παραιτηθεί.

«Όχι, όχι, όχι», απαντά ο πρωθυπουργός Τζόνσον για το αν θα παραιτηθεί

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον απέρριψε σήμερα το απόγευμα τις αυξανόμενες εκκλήσεις να παραιτηθεί έπειτα από μια σειρά παραιτήσεων υπουργών και αιτημάτων βουλευτών του Συντηρητικού Κόμματος να αποχωρήσει.

Ερωτηθείς κατά την άφιξή του για μια προγραμματισμένη εμφάνιση ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής αν θα παραιτηθεί, ο Τζόνσον απάντησε: «Όχι, όχι, όχι».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεράσιμος Σιάσος
Γεράσιμος Σιάσος στο alfavita.gr: «Ορόσημο η ίδρυση του παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο»
Οι δηλώσεις του πρύτανη του ΕΚΠΑ Γεράσιμου Σιάσου, στο περίπτερο του alfavita στον χώρο της Akademia στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)
Γεράσιμος Σιάσος στο alfavita.gr: «Ορόσημο η ίδρυση του παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο»