Αεροσκάφος έπιασε φωτιά - Τρόμος για 126 επιβάτες
Ένα αεροπλάνο που μετέφερε περισσότερους από 100 επιβάτες τυλίχτηκε στις φλόγες κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι στις ΗΠΑ.

Προηγουμένως το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί με την κοιλιά, προσκρούοντας πάνω σε ένα μικρό κτίσμα και έναν πύργο επικοινωνιών. Τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα.

Το αεροσκάφος μετέφερε 126 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος.

Ο μηχανισμός προσγείωσης του αεροσκάφους παρουσίασε βλάβη. Το αεροπλάνο είναι της Red Air, ενός αερομεταφορέα χαμηλού κόστους που ιδρύθηκε μόλις πέρυσι στη Δομινικανή Δημοκρατία, σύμφωνα με τη "Daily Mail". Είχε αναχωρήσει από το Σάντο Ντομίνγκο με προορισμό το Μαϊάμι.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα, πραγματικά» δήλωσε η Πάολα Γκαρσία, μία από τους επιβάτες, στο CBS Miami. «Υπήρχε ένας ηλικιωμένος άντρας δίπλα μου και τον αγκάλιαζα. Ήταν τρομερό», συμπλήρωσε. «Ταρακουνιόμασταν και έσπασαν πολλά παράθυρα, και μετά όλα σταμάτησαν. Λίγες στιγμές αργότερα όμως ο κόσμος άρχισε να τρέχει προς τα έξω επειδή υπήρχε φωτιά», συνέχισε.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kairos
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πρωτομαγιά – Πότε έρχεται η πτώση της θερμοκρασίας
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
κινητικότητα στο Δημόσιο
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Υποχρεωτική δημοσιοποίηση ωρών λειτουργίας και αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών