Thumbnail
Ο Σέρβος αθλητής είπε ότι απένειμε βραβεία σε παιδιά σε μια εκδήλωση ενώ είχε κολλήσει ήδη κορονοϊό αλλά ήταν... ασυμπτωματικός και «αισθανόταν καλά»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι παραχώρησε συνέντευξη και έκανε φωτογράφιση ενώ γνώριζε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό, λέγοντας ότι δεν ήθελε να απογοητεύσει τον εν λόγω δημοσιογράφο.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Νο. 1 τενίστας στον κόσμο αναφέρει ότι «θέλω να αντιμετωπίσω τη συνεχιζόμενη παραπληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητές μου και τη συμμετοχή μου σε εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο, ενόψει του θετικού μου αποτελέσματος στο τεστ PCR COVID».

Συνέχισε λέγοντας ότι παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι στις 14 Δεκεμβρίου, μετά τον οποίο αναφέρθηκε ότι ορισμένοι άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί. Ο Τζόκοβιτς είπε ότι, παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμπτώματα, έκανε ένα γρήγορο τεστ αντιγόνου στις 16 Δεκεμβρίου, το οποίο ήταν αρνητικό, πριν κάνει τεστ PCR την ίδια ημέρα.

Ο Σέρβος αθλητής είπε ότι απένειμε βραβεία σε παιδιά σε μια εκδήλωση την επόμενη μέρα, ενώ ήταν ασυμπτωματικός και «αισθανόταν καλά».

«Δεν είχα λάβει την ειδοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα PCR παρά μόνο έπειτα από εκείνο το συμβάν», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζόκοβιτς είπε επίσης ότι στις 18 Δεκεμβρίου, προχώρησε σε μια φωτογράφιση και συνέντευξη σε γαλλική εφημερίδα, αλλά ακύρωσε όλες τις άλλες δεσμεύσεις του.

«Ένιωσα υποχρεωμένος να προχωρήσω και να πραγματοποιήσω τη συνέντευξη της L’Equipe, καθώς δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο, αλλά φρόντισα να αποστασιοποιηθώ κοινωνικά και να φορέσω μάσκα εκτός από τη στιγμή που τραβούσαν τη φωτογραφία μου», είπε ο Τζόκοβιτς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουνό
Το ελληνικό «δέντρο-φάρμακο» στη μάχη κατά του καρκίνου
Οι πληθυσμοί αυτοί αποτελούν μια ανεκτίμητη φυσική πηγή ουσιών, οι οποίες αξιοποιούνται ήδη για την παραγωγή ευρέως γνωστών αντικαρκινικών σκευασμάτων
Το ελληνικό «δέντρο-φάρμακο» στη μάχη κατά του καρκίνου
μητροπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος: Αίτημα για έκτακτο επίδομα Πάσχα 300 ευρώ και νέα αύξηση 3% στις συντάξεις
Σε απόγνωση οι χαμηλοσυνταξιούχοι: Το 54% ζει με λιγότερα από 940 ευρώ τον μήνα
Αλέξης Μητρόπουλος: Αίτημα για έκτακτο επίδομα Πάσχα 300 ευρώ και νέα αύξηση 3% στις συντάξεις
egkefalos
Γιατί ο εγκέφαλος ξεχνάει κάποια πράγματα τόσο γρήγορα;
Για να διατηρήσει την αποδοτικότητά του και να μην καταρρεύσει υπό το βάρος των δεδομένων, αναγκάζεται να προβαίνει σε συνεχή εκκαθάριση άχρηστων...
Γιατί ο εγκέφαλος ξεχνάει κάποια πράγματα τόσο γρήγορα;