Σεισμός στην Κρήτη
INTIME NEWS
Εκτός κινδύνου οι τραυματίες που νοσηλεύονται από χθες στο Βενιζέλειο

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σήμερα το πρωί, από τον πανικό της έπεσε και έσπασε το χέρι της, μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, έκαναν ανάταξη και παρείχαν κάθε απαιτούμενη ιατρική διαδικασία στην ηλικιωμένη, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την κ. Μπορμπουδάκη η εξέλιξη της πορείας της υγείας των οκτώ τραυματιών που νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο, είναι καλή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική, έξι στην ορθοπεδική και ένας στη βραχεία νοσηλεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια