Επεισόδιο με τουρκική ακταιωρό στην Κύπρο: Άνοιξε πυρ κατά σκάφους του Λιμενικού
Τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ για να αναγκάσει μικρό σκάφος του Λιμενικού να αποσυρθεί από θαλάσσια περιοχή

Ένα σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα στην Τηλλυρία της Κύπρου

Συγκεκριμένα, τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ για να αναγκάσει μικρό σκάφος της λιμενικής και ναυτικής αστυνομίας, να αποσυρθεί από περιοχή στην οποία περιπολούσε, σύμφωνα με την κυπριακή ενημερωτική ιστοσελίδα sigmalive.com.

Τι λέει ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κύπρου

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, το σκάφος της λιμενικής με έδρα το αλιευτικό καταφύγιο του Κάτω Πύργου και τριμελές πλήρωμα, γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα βρισκόταν σε περιπολία για αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης 11 ναυτικά μίλια ανοικτά της Τηλλυρίας.

Στη συνέχεια, τουρκική ακταιωρός εμφανίσθηκε στην περιοχή με επιθετικές προθέσεις και άρχισε να καταδιώκει το μικρό σκάφος της λιμενικής, κάνοντας μάλιστα και χρήση πυρών για εκφοβισμό.

Η πρόκληση συνεχίστηκε, αφού η τουρκική ακταιωρός συνέχισε να καταδιώκει το πλοιάριο του λιμενικού, σχεδόν μέχρι την είσοδο του αλιευτικού καταφυγίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστο Πιερή, δεν πρόκειται για ένα απλό περιστατικό. Μιλώντας στην Πρώτη Εκπομπή, σημείωσε ότι «το θέμα διερευνάται, με το κέντρο επιχειρήσεων της Εθνικής Φρουράς να συλλέγει πληροφορίες για να προχωρήσει το αρμόδιο Υπουργείο σε ενέργειες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paideias
Ποινή προστίμου τριών μηνών για παράβαση υπαλληλικού καθήκοντος σε Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.)
Καταδικαστική απόφαση σε βάρος νυν Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Ποινή προστίμου τριών μηνών για παράβαση υπαλληλικού καθήκοντος σε Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.)
teacher
Η σιωπηλή πανδημία των σχολείων: Επαγγελματική εξουθένωση στην εκπαίδευση
Γιατί το επάγγελμα των εκπαιδευτικών δεσπόζει στις πρώτες θέσεις αυτών που σημειώνουν υψηλά σκορ στην επαγγελματική εξουθένωση;
Η σιωπηλή πανδημία των σχολείων: Επαγγελματική εξουθένωση στην εκπαίδευση
ekpaideytikoi
Γιατί τέτοιο μίσος της ακροδεξιάς στους δασκάλους των παιδιών μας;
Από τις κραυγές της Λατινοπούλου και του Τζήμερου μέχρι τις “καταγγελίες” του Βελόπουλου, οι ακροδεξιές ρητορικές επιτίθενται σε όσους μαθαίνουν στα...
Γιατί τέτοιο μίσος της ακροδεξιάς στους δασκάλους των παιδιών μας;