Η κατάρρευση πολυώροφης πολυκατοικίας κοντά στο Μαϊάμι προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και οι αρχές δεν έχουν καμιά πληροφορία για την τύχη 159 ανθρώπων, όπως δήλωσε σήμερα η επικεφαλής των αρχών της κομητείας Μαίάμι-Ντέιντ.
«Ο αριθμός των ανθρώπων για την τύχη των οποίων δεν έχουμε καμία ενημέρωση έχει αυξηθεί σε 159. Επιπλέον, επιβεβαιώνουμε αύξηση του απολογισμού των νεκρών, που είναι πλέον 4», δήλωσε η Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα σε συνέντευξη Τύπου.
Οι αρχές συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα βρουν επιζώντες στα χαλάσματα του κτιρίου που κατέρρευσε νωρίς χθες, παρά την έκταση της καταστροφής, δήλωσε η ίδια.
«Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης διότι διατηρούμε ακόμα την ελπίδα ότι θα βρούμε επιζώντες», δήλωσε η Λιβάιν Κάβα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Συναγερμός για τον 1ο καύσωνα: 43°C και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών
Δόμνα Μιχαηλίδου: Επίδομα 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς και δημοσίους υπαλλήλους
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ