«Έπεσαν» μεγάλα ειδησεογραφικά site σε όλο τον πλανήτη
«Έπεσαν» σήμερα οι ιστοσελίδες των Τhe Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, καθώς και του Bloomberg News, του CNN και του BBC

Ανεξήγητα σήμερα οι ιστοσελίδες πολλών μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης, τέθηκαν εκτός λειτουργίας σε όλο τον πλανήτη.

Πρόκειται για τις ιστοσελίδες των ηλεκτρονικών εφημερίδων: The Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, Bloomberg News,  CNN και BBC. Παράλληλα και ο ιστότοπος της βρετανικής κυβέρνησης είναι επίσης εκτός λειτουργίας.

Οι ιστοσελίδες εμφάνισαν το μήνυμα: «Σφάλμα 503 Μη διαθέσιμη υπηρεσία», ενώ δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής ο λόγος που οι ανωτέρω ιστοσελίδες «διέκοψαν» τη λειτουργία τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα ίσως σχετίζεται με το Fastly, έναν πάροχο υπηρεσιών cloud computing.

Επιπλέον, ο ισότοπος λιανικών αγορών της Amazon.com Inc φαίνεται επίσης ότι δεν λειτουργεί. Η Amazon δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο, ενώ και η πλατφόρμα Reddit είναι εκτός λειτουργίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυναίκα εκπαιδευτικός προχωράει μέσα σε σχολική αίθουσα, στα θρανία κάθονται μαθητές
Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Τι θα κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί
Σχολεία: Ανατροπές στο πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Γιατί αλλάζουν οι ώρες στα μαθήματα
Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Τι θα κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί
κρέας
Επεξεργασμένα κρέατα: Πόσο επηρεάζουν τη μνήμη και τη γνωστική υγεία;
Τα τελευταία χρόνια, η επίδραση της διατροφής στον εγκέφαλο απασχολεί ολοένα και περισσότερο την επιστημονική κοινότητα.
Επεξεργασμένα κρέατα: Πόσο επηρεάζουν τη μνήμη και τη γνωστική υγεία;