taiwan dystyxima
Τουλάχιστον 51 νεκροί και 146 τραυματίες στο σοβαρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της Ταϊβάν εδώ και δεκαετίες

Τουλάχιστον 51 είναι οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ταϊβάν, του σοβαρότερου στην ιστορία του νησιού εδώ και δεκαετίες, ενώ 146 άνθρωποι νοσηλεύονται.

Η επιβατική αμαξοστοιχία, που μετέφερε σχεδόν 500 ανθρώπους εκτροχιάσθηκε σήμερα στο εσωτερικό σήραγγας, αφού συγκρούσθηκε με φορτηγό που βρέθηκε επάνω στις σιδηροτροχιές, έχοντας γλιστρήσει σε πρανές από εργοτάξιο που βρισκόταν κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην ανατολική σιδηροδρομική γραμμή, βόρεια της ανατολικής πόλης Χουαλιέν. Στοίχισε τη ζωή του μηχανοδηγού της αμαξοστοιχίας, η οποία μετέφερε πολλούς τουρίστες και ανθρώπους που πήγαιναν στα σπίτια τους για ένα εορταστικό σαββατοκύριακο που οι άνθρωποι στην Ταϊβάν περνούν παραδοσιακά φροντίζοντας τους οικογενειακούς τάφους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παδα στασυ
Στρατηγική Συμμαχία ΠΑΔΑ και ΣΤΑ.ΣΥ για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα: «Η επόμενη στάση των μεταφορών»
Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του νέου πρωτοποριακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Μεταφορών και...
Στρατηγική Συμμαχία ΠΑΔΑ και ΣΤΑ.ΣΥ για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα: «Η επόμενη στάση των μεταφορών»
διωξεις
Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Κάλεσμα σε μαζική κινητοποίηση για τις πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών
Στο επίκεντρο η υπεράσπιση της απεργίας–αποχής και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων του κλάδου
Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Κάλεσμα σε μαζική κινητοποίηση για τις πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών
πανεπιστήμιο κρήτης
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «Τελετουργικές πράξεις στην αρχαιοελληνική ποίηση της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου»
Το συνέδριο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαρτίου
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «Τελετουργικές πράξεις στην αρχαιοελληνική ποίηση της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου»