Πρωτοχρονιά - Ρώμη: Εκατοντάδες πουλιά νεκρά από τα βεγγαλικά
Πρωτοχρονιά: Νεκρά πουλιά γέμισαν τους δρόμους της Ρώμης, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

Νεκρά πουλιά γέμισαν τους δρόμους της Ρώμης, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, αφήνοντας άφωνους τους πολίτες.

Οι κάτοικοι της Ρώμης πέρασαν με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα την Πρωτοχρονιά τους, κάτι που φαίνεται να προκάλεσε τον θάνατο εκατοντάδων πτηνών.

Οι θόρυβοι των πυροτεχνημάτων

Πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου των πτηνών.

Ωστόσο,  η Παγκόσμια Οργάνωση για την Προστασία των Ζώων το αποδίδει στους θορύβους των πυροτεχνημάτων που «έπεσαν» στην αλλαγή της χρονιάς.

Να απαγορευτεί η πώληση πυροτεχνημάτων

Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων κάνουν λόγο για «σφαγή», ενώ η οργάνωση ζήτησε να απαγορευτεί η πώληση πυροτεχνημάτων και κροτίδων, καθώς κάθε χρόνο πολλά ζώα πεθαίνουν από στρες ή τραυματισμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προβλήματα στην καρδιά από το κρύο
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
Η επιστημονική εξήγηση πίσω από τους «κρυουλιάρηδες»
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
πορτοκαλοπιτα
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή
Η κλασική ελληνική πορτοκαλόπιτα επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά με μια πιο δροσερή εκδοχή που συνοδεύεται από παγωτό βανίλια – μια ιδανική πρόταση...
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή