Οι πέντε από τους έξη επιβαίνοντες διασώστες του ελικοπτέρου που συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις χθες το απόγευμα βρήκαν ακαριαίο θάνατο.
Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο πιλότος .
Η συντριβή σημειώθηκε εχθές, γύρω στις 7 το απόγευμα τοπική ώρα, ενώ το ελικοφόρο Airbus EC135 της διωτικής εταιρείας Service Aérien Français πραγματοποιούσε αποστολή εντοπισμού και διάσωσης με τέσσερα μέλη πληρώματος και δύο διασώστες. Με άγνωστο, για την ώρα λόγο, συνετρίβη κοντά στην πόλη Μπονβιλάρντ στην περιοχή Σαβουά.
Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αλλά οι αρχές αναφέρουν ότι η πτώση θα μπορούσε να οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε τη “στήριξη του έθνους στις οικογένειες, τους φίλους και τους συναδέλφους” των αποθανόντων, τους οποίους χαρακτήρισε ήρωες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Alfavita Newsroom