ispania santses coronoios
Νέα σκληρότερα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό προτείνει ο πρωθυπουργός της Ισπανίας - Προς απαγόρευση ταξιδιών μεταξύ επαρχιών και απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 23:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε πως θα ζητήσει από τους πολιτικούς συμμάχους του στο κοινοβούλιο να υποστηρίξουν μία -μακράς διάρκειας- κατάσταση ανάγκης, λόγω κορονοϊού, η οποία θα παρουσιαστεί σήμερα, ώστε αυτή να εφαρμοστεί για ένα εξάμηνο, μέχρι το Μάιο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος, είπε πως τα ταξίδια μεταξύ διαφορετικών επαρχιών θα απαγορευτούν, υπό τους νέους περιορισμούς της κατάστασης ανάγκης.

Στις διαφορετικές επαρχίες της Ισπανίας θα επιτραπεί να επιβάλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 23:00 πριν από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 06:00 το πρωί, με περιθώριο ευελιξίας μιας ώρας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα