Υπoυργός Παιδείας Βραζιλίας: Για τις αυτοκτονίες φταίνε οι άθεοι που είναι υπαρξιακά ζόμπι
Ο υπουργός Παιδείας της Βραζιλίας, ο ευαγγελικός πάστορας Μίλτον Ριμπέιρο, δήλωσε ότι οι νέοι που δεν πιστεύουν στον Θεό είναι «υπαρξιακά ζόμπι»

«Δεν υπάρχει πλέον νεολαία που να πιστεύει σε πράγματα όπως ο Θεός, η πολιτική, η θρησκεία και η οικογένεια. Έχουν χάσει όλες τις αναφορές τους (…) Σήμερα έχουμε στη Βραζιλία, κατά τη γνώμη μου, υπαρξιακά ζόμπι εξαιτίας αυτής της εξαφάνισης των αρχών και της πίστης», τόνισε ο Ριμπέιρο στη διάρκεια εκδήλωσης με θέμα την πρόληψη των αυτοκτονιών και των αυτοτραυματισμών την Πέμπτη.

«Η μεγάλη μόδα των κοινωνιολόγων, των φιλοσόφων και κάποιων πολιτικών ρευμάτων έχει καταστρέψει τα πάντα (…) χωρίς να τα αντικαταστήσει με κάτι. Για τον λόγο αυτό οι έφηβοί μας έχουν αυτό το κενό που τους οδηγεί να ζουν χωρίς σκοπό και να παίρνουν τη ζωή τους», συμπλήρωσε.

Περίπου 12.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο στη Βραζιλία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, σε μια χώρα με 212 εκατομμύρια κατοίκους.

Ο 62χρονος Ριμπέιρο, πάστορας πρεσβυτεριανής εκκλησίας στην πολιτεία Σάο Πάολο, είναι ο τέταρτος υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης του ακροδεξιού προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Vivliopoleio
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Ο Σύλλογος Εκδοτών καταδικάζει το περιστατικό και καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της βίας εναντίον Ελλήνων πολιτών
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της υπουργού-ρομπότ
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της πρώτης υπουργού τεχνητής νοημοσύνης παγκοσμίως
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)