ektroxiasmos skotia
Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας, η οποία εκτροχιάστηκε στα βορειοανατολικά της χώρας

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον εκτροχιασμό ενός τρένου σήμερα στη βορειοανατολική Σκωτία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία μεταφορών της Βρετανίας.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας. Άλλοι έξι άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, αλλά τα τραύματά τους δεν κρίνονται σοβαρά.

«Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων μας, επιβεβαιώνουμε ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για «εξαιρετικά σοβαρό συμβάν» και μεγάλο αριθμό σοβαρών τραυματισμών έκανε λόγο νωρίτερα η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον.

Σημειώνεται ότι ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν την περασμένη νύχτα στη Σκωτία, με πολλές περιοχές να έχουν πλημμυρίσει, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paidikoi_stathmoi_nhpiagogeio.jpg
Παιδικοί σταθμοί χωρίς στήριξη: Αγωνία εργαζομένων για τις ελλείψεις και τη χρηματοδότηση
«Τα παιδιά αξίζουν ασφαλείς χώρους και μόνιμο προσωπικό», τονίζουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα
Παιδικοί σταθμοί χωρίς στήριξη: Αγωνία εργαζομένων για τις ελλείψεις και τη χρηματοδότηση