ektroxiasmos skotia
Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας, η οποία εκτροχιάστηκε στα βορειοανατολικά της χώρας

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον εκτροχιασμό ενός τρένου σήμερα στη βορειοανατολική Σκωτία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία μεταφορών της Βρετανίας.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας. Άλλοι έξι άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, αλλά τα τραύματά τους δεν κρίνονται σοβαρά.

«Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων μας, επιβεβαιώνουμε ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για «εξαιρετικά σοβαρό συμβάν» και μεγάλο αριθμό σοβαρών τραυματισμών έκανε λόγο νωρίτερα η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον.

Σημειώνεται ότι ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν την περασμένη νύχτα στη Σκωτία, με πολλές περιοχές να έχουν πλημμυρίσει, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

rodafinos
«Αν ήμουν...»: Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαίδευση - Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από τη θέση του
Η μεγαλύτερη απειλή δεν είναι η ΤΝ. Είναι να βγω στην αγορά εργασίας του 2030 με δεξιότητες του 2015 και νοοτροπία ότι «το πτυχίο φτάνει»
«Αν ήμουν...»: Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαίδευση - Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από τη θέση του