Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/MrEricAngelo/status/1267295971664371712?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1267295971664371712&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kathimerini.gr%2F1080823%2Fgallery%2Fepikairothta%2Fkosmos%2Fdakrygona-ston-leyko-oiko---se-katafygio-poy-xrhsimopoieitai-gia-tromokratikes-epi8eseis-fygadeythke-o-tramp-fwtografies-vinteo at this time, please check again later.
Λευκός Οίκος
Κύμα οργής σαρώνει τις ΗΠΑ

Με μεγαλύτερη ένταση συνεχίζονται οι διαδηλώσεις οργής που πυροδότησε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολις των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, που επικαλούνται πηγές στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος Τραμπ, μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια και τον γιο του Μπάρον, φυγαδεύθηκαν σε ειδικό υπόγειο χώρο του Λευκού Οίκου, το οποίο έχει σχεδιαστεί ως καταφύγιο έκτακτης ανάγκης.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, καθώς ομάδα διαδηλωτών πέρασε τον πρώτο κλοιό των αστυνομικών και έφτασε 75 μέτρα μακρυά από την είσοδο του Λευκού Οίκου, στην Ουάσιγκτον.

Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται για 5η ημέρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, ενώ για τη διάλυση των διαδηλωτών έχει επιστρατευθεί η Εθνοφρουρά.

https://twitter.com/MrEricAngelo/status/1267295971664371712?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1267295971664371712&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kathimerini.gr%2F1080823%2Fgallery%2Fepikairothta%2Fkosmos%2Fdakrygona-ston-leyko-oiko---se-katafygio-poy-xrhsimopoieitai-gia-tromokratikes-epi8eseis-fygadeythke-o-tramp-fwtografies-vinteo

Μάλιστα, από τις επιθέσεις των διαδηλωτών ξέσπασε φωτιά στο υπόγειο της επισκοπικής εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη στον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραμένει επί της ουσίας εξαφανισμένος κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης κρίσης που γνώρισε επί προεδρίας του, αρνούμενος να απευθυνθεί στους πολίτες μέσω διαγγέλματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paidikos_252863_121098.jpg
Προσλήψεις αναπληρωτών: Τεράστια τα κενά στα Νηπιαγωγεία - «Δεν μπορούμε να περιμένουμε καμία επόμενη φάση»
Στο «κόκκινο» η προσχολική εκπαίδευση στα Νηπιαγωγεία: Χιλιάδες παιδιά ξεκινούν τη χρονιά χωρίς εκπαιδευτικούς - Η επιστολή των αναπληρωτών νηπιαγωγών
Προσλήψεις αναπληρωτών: Τεράστια τα κενά στα Νηπιαγωγεία - «Δεν μπορούμε να περιμένουμε καμία επόμενη φάση»
Επίσκεψη του Διευθυντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ στη Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου
Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου: Επίσκεψη του Διευθυντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας
Επίσκεψη του Διευθυντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ στη Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου
Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου: Επίσκεψη του Διευθυντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας