Δολοφονία
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Είχε δηλώσει ψευδώς ότι δύο Αφροαμερικάνοι είχαν απαγάγει τον γιο της

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 9χρονου παιδιού με αυτισμό από την ίδια του τη μητέρα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η μητέρα, Patricia Ripley, εντοπίστηκε από κάμερες συστήματος ασφαλείας να σπρώχνει τον γιο της σε κανάλι με νερό και να φεύγει τρέχοντας από το σημείο.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η αστυνομία της Κομητείας του Miami-Dade, η 45χρονη μητέρα είχε ψευδώς καταγγείλει πως ο γιος της είχε απαχθεί από δύο Αφροαμερικάνους, υπό την απειλή όπλου.

Εντύπωση προκαλεί πως η πρώτη απόπειρα δολοφονίας απέτυχε, καθώς περίοικοι άκουσαν τις κραυγές του παιδιού και έσπευσαν να βοηθήσουν, με αποτέλεσμα η μητέρα του να τον μεταφέρει σε ένα πιο ερημικό σημείο για να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη.

Π πρόεδρος των Εισαγγελέων της Κομητείας Alejandro Remirez δήλωσε πως «ως γονέας, ως μέλος της τοπικής κοινωνίας είμαι βαθιά θλιμμένος με αυτό που συνέβη στο μικρό αγόρι, ενώ η προσπάθειά (της μητέρας) να μεταφέρει την ευθύνη σε μια άλλη κοινότητα είναι επίσης ένα έγκλημα που διέπραξε».

Η μητέρα τελικά παραδέχθηκε την πράξη της στους αστυνομικούς, λέγοντας πως ο γιος της «θα πήγαινε σε ένα καλύτερο μέρος».

Οι ποινές που θα επιβληθούν, αν καταδικαστεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, θα είναι είτε η θανατική ποινή είτε η ισόβια κάθειρξη.

Πηγή πληροφοριών: abcnews

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

akinita_0_0.jpg
Κοινωνική Αντιπαροχή: Πώς θα πάρετε σπίτι με σχεδόν μηδενικό ενοίκιο
Το κράτος παραχωρεί οικόπεδα, ιδιώτες χτίζουν σύγχρονες κατοικίες και νέοι έως 39 ετών αποκτούν στέγη με μηδενικό ή συμβολικό ενοίκιο
Κοινωνική Αντιπαροχή: Πώς θα πάρετε σπίτι με σχεδόν μηδενικό ενοίκιο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας
Γονείς για Ηλιούπολη: «Τα παιδιά μας είναι ζωές» – Κινητοποίηση την Πέμπτη 21/5 στο υπουργείο Παιδείας
Στους δρόμους οι γονείς για την ψυχική υγεία των μαθητών – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 21/5 στις 10:30πμ στο Μαρούσι
Γονείς για Ηλιούπολη: «Τα παιδιά μας είναι ζωές» – Κινητοποίηση την Πέμπτη 21/5 στο υπουργείο Παιδείας
foto_education_pencils_2.jpg
Προαγωγές, συνάφειες τίτλων και μονιμοποιήσεις: Τι αποφάσισε το ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας
Ομόφωνες αποφάσεις για μονιμοποιήσεις και προαγωγές στην 25η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας
Προαγωγές, συνάφειες τίτλων και μονιμοποιήσεις: Τι αποφάσισε το ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας
ΤΣΙΠΡΑΣ
Αλέξης Τσίπρας: Σφοδρή επίθεση για τα κόκκινα δάνεια – «Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μεσαίας ιδιοκτησίας»
Βίντεο-παρέμβαση Τσίπρα στα social media: «Πενταπλασιάστηκαν οι πλειστηριασμοί κατοικιών το 2025»
Αλέξης Τσίπρας: Σφοδρή επίθεση για τα κόκκινα δάνεια – «Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μεσαίας ιδιοκτησίας»