tzonson
Εξιτήριο έλαβε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον

Τις ευχαριστίες του προς το ιατρικό προσωπικό της χώρας εξέφρασε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπορίς Τζόνσον, ο οποίος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ για ένα 48ωρο νοσηλεύθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα, ο Μπόρις Τζόνσον εξήρε τις προσπάθειες των ιατρών του εθνικού συστήματος υγείας, το οποίο οφείλει να ενισχυθεί, όπως υπονόησε, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά και με τα ονόματά τους δύο μετανάστες νοσηλευτές.

Πρόκειται για την Τζέινι Μαγκίν από τη Ν. Ζελανδία  και τον Λουίς Πιτάρμα από την Πορτογαλία, αμφότεροι οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στον πρωθυπουργό κατά το 48ωρο κατά το οποίο «η πορεία της υγείας του ήταν αμφίβολη», όπως ο ίδιος δήλωσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekav_107.jpg
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 87χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι
Έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος στις Συκιές – Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος από διασώστες του ΕΚΑΒ.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 87χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι