boeing
Η κίνηση οφείλεται μόνο εν μέρει στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal

Η διεύθυνση της αμερικανικής αεροπορικής βιομηχανίας Boeing Co μελετά σχέδιο το οποίο προβλέπει τη μείωση του προσωπικού της εταιρείας κατά περίπου 10% μέσω ενός προγράμματος πρόωρης συνταξιοδότησης και απολύσεων, έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση χθες Πέμπτη η εφημερίδα The Wall Street Journal.

Οι περικοπές θέσεων εργασίας αναμένεται να γίνουν κυρίως στο τμήμα της γιγαντιαίας εταιρείας το οποίο παράγει εμπορικά αεροσκάφη, κατά τις πληροφορίες της Γουόλ Στριτ Τζέρναλ. Η εφημερίδα σημειώνει ότι η κίνηση εν μέρει οφείλεται στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας πέραν των ωρών γραφείου για να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Για την Μπόινγκ, που ιδρύθηκε το 1916, εργάζονταν πάνω από 153.000 άνθρωποι πέρυσι.

ΑΠΕ–ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin