koronoios
Η χώρα ετοιμάζει πρόσθετα μέτρα για να αμβλυνθεί το οικονομικό πλήγμα από την πανδημία

Ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελβετία έφθασε τους 378, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δημόσιας Υγείας της χώρας, καταγράφοντας αύξηση από τους 373 μία ημέρα νωρίτερα, ενώ η χώρα ετοιμάζει πρόσθετα μέτρα για να αμβλυνθεί το οικονομικό πλήγμα από την πανδημία.

Ο αριθμός όσων βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό αυξήθηκε στους 17.139 από τους 16.176 χθες, σύμφωνα με το υπουργείο.

Η ελβετική κυβέρνηση ετοιμάζεται να επεκτείνει το έκτακτο πρόγραμμα ρευστότητας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, ενώ οι τράπεζες έχουν ήδη προσφέρει πάνω από το ήμισυ των 20 δισεκ. ελβετικών φράγκων (20,70 δισεκ. δολάρια) που είχαν επιμεριστεί για δάνεια με κρατικές εγγυήσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο
«Συγγνώμη, κλείσαμε»: Αγγλόφωνα μεταπτυχιακά μόνο για... Έλληνες
Βίζα σε δύο χρόνια και πρεσβείες που απορρίπτουν υποψηφίους: Τα ανυπέρβλητα εμπόδια που μετατρέπουν την εξωστρέφεια των ΑΕΙ σε «κλειστό κλαμπ»
«Συγγνώμη, κλείσαμε»: Αγγλόφωνα μεταπτυχιακά μόνο για... Έλληνες
education 1280
«Η εκπαίδευση δεν είναι εφαρμογή»: Αντιδράσεις για την ψηφιακή πολιτική στα σχολεία
Οι εκπαιδευτικοί ασκούν κριτική στις κυβερνητικές εξαγγελίες και ζητά ουσιαστική στήριξη της δημόσιας παιδείας
«Η εκπαίδευση δεν είναι εφαρμογή»: Αντιδράσεις για την ψηφιακή πολιτική στα σχολεία