Τουρισμός για Όλους 2026-27: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα Σάββατο αίτηση για voucher

Κόσμος 0

Γαλλία: Πάνω από 3.500 οι νεκροί - Ξεπέρασαν τις 50.000 τα κρούσματα

koronoios gallia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η σημερινή ημέρα ήταν η τρίτη κατά σειρά που ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται στη Γαλλία

Άλλοι 499 άνθρωποι πέθαναν σήμερα στη Γαλλία από τον νέο κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στις 3.523, αύξηση δηλαδή κατά 17% μέσα σε διάστημα 24 ωρών.

Η σημερινή ημέρα ήταν η τρίτη κατά σειρά που ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται στη Γαλλία. Η χώρα διανύει την τρίτη εβδομάδα σε καραντίνα, σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του ιού.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή των υπηρεσιών υγείας Ζερόμ Σαλμόν, τα κρούσματα αυξήθηκαν στα 52.128 (+17%). Αυτό όμως είναι ίσως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι έχει αυξηθεί και ο αριθμός των διαγνωστικών εξετάσεων στους πολίτες. Από τους ασθενείς που νοσηλεύονται, οι 5.565 είναι σε σοβαρή κατάσταση και χρειάζονται μηχανική υποστήριξη (αύξηση 9% από χθες).

Ο αριθμός των κλινών σε μονάδες εντατικής θεραπείας έχει αυξηθεί από 5.000 στις 10.000, με στόχο να φτάσει τις 14.500.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος