tourkia koronoios
1.610 κρούσματα σε μία ημέρα - 162 άνθρωποι αποθεραπεύτηκαν

37 περισσότεροι άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό, πέθαναν το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Υγείας. Από την αρχή της εκδήλωσης της κρίσης του κορονοϊού στην Τουρκία, δηλαδή από τις 11 Μαρτίου, οι νεκροί ανέρχονται σε 168.

Τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο αυξήθηκαν κατά 1.610. Από τις 11 Μαρτίου ως σήμερα τα κρούσματα ανέρχονται σε 10.827. 162 άνθρωποι που νόσησαν και υποβλήθηκαν σε θεραπεία από τον κορονοϊό, αποθεραπεύτηκαν.

Ο πρόεδρος Ερντογάν προεδρεύει τις τελευταίες ώρες υπουργικού συμβουλίου το οποίο πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να προβεί σε διάγγελμα για το θέμα του κορωνοϊού μετά το πέρας του συμβουλίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ημιμαραθώνιος Αθήνας
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή στο κέντρο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αγώνες δρόμου και σημαντικές αλλαγές στην κίνηση της πόλης λόγω της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή στο κέντρο
τηγάνι
Τηγάνισμα χωρίς λάθη: Οι 5 κινήσεις που κάνουν τη διαφορά στην ασφάλεια και τη γεύση
Αν θέλετε πιο επιτυχημένα και ασφαλή τηγανητά, δείτε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε.
Τηγάνισμα χωρίς λάθη: Οι 5 κινήσεις που κάνουν τη διαφορά στην ασφάλεια και τη γεύση