Thomas Schäfer
«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν αυτές οι ανησυχίες»

Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης βρέθηκε χθες ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Τόμας Σέφερ. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο 54χρονος χριστιανοδημοκράτης (CDU) αυτοκτόνησε. Η σωρός του αναγνωρίστηκε νωρίτερα σήμερα.

«Αιφνιδιασμένος» και «σοκαρισμένος» δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός της Έσσης, Φόλκερ Μπουφιέ, επισημαίνοντας ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορονοϊού και εργαζόταν μέρα και νύχτα προκειμένου να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή της, σε ό,τι αφορά την χρηματοδότηση και την οργάνωση των υπηρεσιών.

«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν αυτές οι ανησυχίες. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει διέξοδο», δήλωσε ο κ. Μπουφιέ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Απεργία, ΑΔΕΔΥ, κινητοποίηση
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα Πέμπτη 19/3, πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και τι ζητούν οι εργαζόμενοι – Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί
Ομάδα ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας με μηχανή
Πατήσια: Συνελήφθη γνωστός τράπερ – Πέταξε μαχαίρι για να γλιτώσει από καταδίωξη
Άγρια καταδίωξη στα Πατήσια: Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ, πέταξε μαχαίρι 20 εκατοστών για να γλιτώσει από τους αστυνομικούς
Πατήσια: Συνελήφθη γνωστός τράπερ – Πέταξε μαχαίρι για να γλιτώσει από καταδίωξη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Γιώργος Χριστόπουλος (ΟΙΕΛΕ): «Εκπαιδευτικοί στο κρατητήριο και bullying από γονείς – Δεν αντέχουμε άλλο»
«Κάποτε φοβόμασταν τον ιδιοκτήτη, τώρα τρέμουμε τον γονέα» - Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ αποκαλύπτει την αθέατη τραγωδία στα σχολεία, τους μισθούς πείνας...
Γιώργος Χριστόπουλος (ΟΙΕΛΕ): «Εκπαιδευτικοί στο κρατητήριο και bullying από γονείς – Δεν αντέχουμε άλλο»