Δήμαρχοι στην Ιταλία
Περί τα 100.000 πρόστιμα στους απείθαρχους

Τα social media επιστρατεύονται και αυτά στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, ώστε να διαδοθεί το μήνυμα πως όλοι οι πολίτες πρέπει να μείνουν σπίτια τους.

Ένα βίντεο με εκκλήσεις Ιταλών δημάρχων κάνει τον γύρο του κόσμου. Με ψυχραιμία, με οργή, με χιούμορ, με δραματικές αναφορές, ο καθένας μεταφέρει με τον τρόπο του το ίδιο μήνυμα: Μείνετε όλοι σπίτι.

Σημειώνεται πως η ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωση πως τη Δευτέρα επιδόθηκαν 92.367 πρόστιμα σε πολίτες που δεν πειθάρχησαν στις εντολές για απαγόρευση κυκλοφορίας. Στρατός και αστυνομία περιπολούν τους δρόμους, ενώ υπάρχει επιτήρηση ακόμη και με drones.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΛΒΕΤΙΑ
Ελβετία: Έξι νεκροί και πέντε τραυματίες σε λεωφορείο που πήρε φωτιά - Εξετάζεται μαρτυρία για αυτοπυρπόληση επιβάτη
Ελβετία: Φωτιά σε λεωφορείο – Τουλάχιστον έξι νεκροί
Ελβετία: Έξι νεκροί και πέντε τραυματίες σε λεωφορείο που πήρε φωτιά - Εξετάζεται μαρτυρία για αυτοπυρπόληση επιβάτη