xarti toualetas
Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί, όπως φαίνεται, και τους πολίτες άλλων χωρών

Ο πρωθυπουργός στην Ολλανδία προσέφερε διαβεβαιώσεις εν μέσω του παγκόσμιου ξεσπάσματος του κορονοϊού: είπε σήμερα στους πολίτες ότι δεν υπάρχει έλλειψη χαρτιού τουαλέτας.

«Ναι, έχω αρκετό», είπε ο Μαρκ Ρούτε σε έναν καταναλωτή στη διάρκεια ανεπίσημης συνομιλίας κατά την επίσκεψή του σε ένα σουπερμάρκετ σε ένδειξη υποστήριξης προς τους εργαζομένους. «Το έχουνε πάλι στα ράφια».

«Όμως υπάρχει αρκετό σε όλη τη χώρα για τα επόμενα δέκα χρόνια», είπε. «Μπορούμε όλοι να κάνουμε κ...ά για δέκα χρόνια».

Τα ράφια των ολλανδικών σουπερμάρκετ έχουν ξαναγεμίσει στην πλειονότητά τους έπειτα από ένα επεισόδιο συσσώρευσης αποθεμάτων από τους καταναλωτές, που είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσουν, την περασμένη εβδομάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστήμιο κρήτης
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «Τελετουργικές πράξεις στην αρχαιοελληνική ποίηση της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου»
Το συνέδριο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαρτίου
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «Τελετουργικές πράξεις στην αρχαιοελληνική ποίηση της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου»
lisbon
Erasmus+: Στην Πορτογαλία εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά
Προετοιμάζεται η μαθητική κινητικότητα στη Λισαβόνα – Ενίσχυση συνεργασίας και ανταλλαγή καλών πρακτικών με ευρωπαϊκό προσανατολισμό
Erasmus+: Στην Πορτογαλία εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά
τρικαλης
Διευθυντής ΔΙΠΕ Τρικάλων για 25η Μαρτίου: «Μήνυμα πίστης, ελευθερίας και ευθύνης προς τη νέα γενιά»
Ο Χρήστος Τρικάλης αναδεικνύει τον διπλό συμβολισμό της επετείου και τον ρόλο της εκπαίδευσης στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης
Διευθυντής ΔΙΠΕ Τρικάλων για 25η Μαρτίου: «Μήνυμα πίστης, ελευθερίας και ευθύνης προς τη νέα γενιά»