xarti toualetas
Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί, όπως φαίνεται, και τους πολίτες άλλων χωρών

Ο πρωθυπουργός στην Ολλανδία προσέφερε διαβεβαιώσεις εν μέσω του παγκόσμιου ξεσπάσματος του κορονοϊού: είπε σήμερα στους πολίτες ότι δεν υπάρχει έλλειψη χαρτιού τουαλέτας.

«Ναι, έχω αρκετό», είπε ο Μαρκ Ρούτε σε έναν καταναλωτή στη διάρκεια ανεπίσημης συνομιλίας κατά την επίσκεψή του σε ένα σουπερμάρκετ σε ένδειξη υποστήριξης προς τους εργαζομένους. «Το έχουνε πάλι στα ράφια».

«Όμως υπάρχει αρκετό σε όλη τη χώρα για τα επόμενα δέκα χρόνια», είπε. «Μπορούμε όλοι να κάνουμε κ...ά για δέκα χρόνια».

Τα ράφια των ολλανδικών σουπερμάρκετ έχουν ξαναγεμίσει στην πλειονότητά τους έπειτα από ένα επεισόδιο συσσώρευσης αποθεμάτων από τους καταναλωτές, που είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσουν, την περασμένη εβδομάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα