Warning message

  • Unable to retrieve https://twitter.com/abdbozkurt/status/1234455947122298882 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/abdbozkurt/status/1234454741264015361 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/abdbozkurt/status/1234443177328857091 at this time, please check again later.
Ερντογάν
Προκλητικός ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε πως η Ελλάδα ρίχνει πραγματικές βόμβες στους πρόσφυγες και μετανάστες που ο ίδιος έστειλε στα σύνορά της.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα πως χρησιμοποιεί αληθινές βόμβες και όχι απλώς δακρυγόνα κατά των προσφύγων για να τους αποτρέψει να εισέλθουν σε αυτή .
Υποστήριξε μάλιστα πως η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει λόγο στη διεθνή κοινότητα.

Στην ομιλία του ο Ερντογάν, στην Άγκυρα, σήμερα 2/3, προέβλεψε πως σύντομα εκατομμύρια προσφύγων θα εισέλθουν στην Ευρώπη και ισχυρίστηκε πως αυτό το τρομακτικό νούμερο ήδη έχει ανέβει σε εκατοντάδες χιλιάδες.

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1234455947122298882https://twitter.com/abdbozkurt/status/1234454741264015361

«Εκατομμύρια» μετανάστες θα κατευθυνθούν «σύντομα» προς την Ευρώπη, αφού η Τουρκία άνοιξε τα σύνορά της, είπε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εντείνοντας τις πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Αφότου ανοίξαμε τα σύνορά μας (την Παρασκευή) ο αριθμός εκείνων που κατευθύνθηκαν προς την Ευρώπη έφτασε τις εκατοντάδες χιλιάδες. Σύντομα ο αριθμός αυτός θα φτάσει τα εκατομμύρια», είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα.

Ερντογάν, Ευρωπαϊκή Ένωση

Οι αριθμοί αυτοί, όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τα όσα διαπίστωσαν οι ανταποκριτές του επί τόπου, «φαίνονται υπερβολικά υπερεκτιμημένοι».

Απευθυνόμενος εξάλλου στο συριακό καθεστώς, ο Ερντογάν είπε ότι οι απώλειες σε στρατιώτες και στρατιωτικό εξοπλισμό που έχει υποστεί μέχρι τώρα λόγω των επιθέσεων της Τουρκίας και των ανταρτών «είναι απλώς η αρχή». Κάλεσε τις συριακές δυνάμεις να αποσυρθούν στις γραμμές που έχει καθορίσει η Άγκυρα απειλώντας πως αν δεν το κάνουν «δεν θα μείνει κεφάλι στους ώμους τους».

Ο Τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι η χώρα του δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Ρωσία και το Ιράν, που στηρίζουν το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1234443177328857091

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ, Μαρκ Ρούτε
Συμφωνία Τραμπ - ΝΑΤΟ για Γροιλανδία: Τι είναι ο «Χρυσός Θόλος» και πώς ακυρώνονται οι δασμοί
Συμφωνία Ντόναλντ Τραμπ – ΝΑΤΟ στο Νταβός: Η Αρκτική θωρακίζεται με τον "Χρυσό Θόλο" και η Γροιλανδία ανοίγει για εξορύξεις
Συμφωνία Τραμπ - ΝΑΤΟ για Γροιλανδία: Τι είναι ο «Χρυσός Θόλος» και πώς ακυρώνονται οι δασμοί
Καταστροφές από την κακοκαιρία στην Άνω Γλυφάδα
Λέκκας: Γιατί «βούλιαξε» η Άνω Γλυφάδα – Η ακτινογραφία μιας προδιαγεγραμμένης καταστροφής
Ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας αναλύει την τραγωδία στη Γλυφάδα – Τα 140 χιλιοστά βροχής, η «στερεοπαροχή» και τα εγκληματικά λάθη στον σχεδιασμό
Λέκκας: Γιατί «βούλιαξε» η Άνω Γλυφάδα – Η ακτινογραφία μιας προδιαγεγραμμένης καταστροφής
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Λινού
«Ρινγκ» η Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέβασε τη Λινού από το βήμα (Βίντεο)
Βουλή LIVE: Χάος στην Ολομέλεια για τη διακομματική των αγροτών – Η κόντρα Κωνσταντοπούλου-Βιλιάρδου και η αποχώρηση της Αθηνάς Λινού
«Ρινγκ» η Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέβασε τη Λινού από το βήμα (Βίντεο)
καθηγητές τηλεκπαίδευση τάξη
Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο
ΟΛΜΕ: Οι εκπαιδευτικοί δεν υποχρεούνται να παρέχουν τηλεκπαίδευση από το σπίτι τους, όταν η σχολική μονάδα δεν λειτουργεί με φυσική παρουσία, ούτε να...
Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο