germania
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να οδήγησε το όχημά του εσκεμμένα πάνω στο πλήθος

Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Hessenschau μεταδίδει, επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στο πλήθος σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν είναι ένας 29χρονος Γερμανός.

Σύμφωνα με το δίκτυο, η αστυνομία δεν έχει πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρά του, ωστόσο πιστεύει ότι ενήργησε εσκεμμένα.

Την ίδια ώρα, η γερμανική εφημερίδα Welt, επικαλούμενη επίσης έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, έγραψε ότι η αστυνομία πιστεύει πως ο άνδρας αυτός έπεσε σκόπιμα με το όχημά του πάνω στην καρναβαλική παρέλαση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, που μίλησε στη Welt, οι αρχές δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για μια επίθεση, εικάζουν, όμως, ότι έγινε εσκεμμένα.

Από την άλλη, η εφημερίδα Welt, επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών στο κρατίδιο της Έσσης, γράφει ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το περιστατικό στο Φολκμάρσεν να ήταν επίθεση.

Όπως αναφέρει η Welt, επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών στο κρατίδιο της Έσσης, οι αρχές δεν μπορούν να ανακρίνουν προς το παρόν τον συλληφθέντα οδηγό.

Εξάλλου, η γερμανική αστυνομία, με μήνυμά της στο Twitter, επισημαίνει ότι δεν έχει στη διάθεσή της πληροφορίες ότι υπάρχει κίνδυνος σε άλλη περιοχή της Γερμανίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
Προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών στη ΔΥΠΑ: Έως πότε μπορούν να κατατεθούν ενστάσεις στους πίνακες ΠΕ02
Ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 14:00, η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 1/2024.
Προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών στη ΔΥΠΑ: Έως πότε μπορούν να κατατεθούν ενστάσεις στους πίνακες ΠΕ02
kartes
Ανησυχία για «έξυπνες» διαδικτυακές απάτες: Πώς η AI αλλάζει το τοπίο των e-αγορών
Νέα έρευνα δείχνει ότι οι καταναλωτές δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να ξεχωρίσουν τις πραγματικές προσφορές από τις ψηφιακές παγίδες.
Ανησυχία για «έξυπνες» διαδικτυακές απάτες: Πώς η AI αλλάζει το τοπίο των e-αγορών
rempoytsika
Nέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΟΠΠΕΠ: Συνεχίζεται η θητεία του Προέδρου και της Διευθύνουσας Συμβούλου
Η Γεωργία Ρεμπούτσικα και ο Σπυρίδωνας Χρυσανθόπουλος ανανέωσαν για τρία έτη τη θητεία τους στη διοίκηση του ΕΟΠΠΕΠ
Nέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΟΠΠΕΠ: Συνεχίζεται η θητεία του Προέδρου και της Διευθύνουσας Συμβούλου