Ξεκινά η 48ωρη κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Πότε θα βρέξει στην Αττική - Σε δύο ημέρες θα πέσει η βροχή ενός μήνα

Κόσμος 0

Ιταλία: Μεγάλες καθυστερήσεις στο ιταλικό σιδηροδρομικό δίκτυο λόγω δυστυχήματος

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μεγάλες καθυστερήσεις, σημειώνονται σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ιταλίας εξαιτίας του δυστυχήματος που πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί έξω από την πόλη Λόντι, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας.

Λίγο πριν από τις 07:00 (τοπική ώρα), η μηχανή αμαξοστοιχίας υψηλής ταχύτητας αποσυνδέθηκε από το υπόλοιπο τραίνο και προσέκρουσε πρώτα σε εμπορικό βαγόνι και στην συνέχεια σε αποθήκη των ιταλικών σιδηροδρόμων.

Δυο μηχανοδηγοί έχασαν την ζωή τους, ενώ ο αριθμός των τραυματιών, από τους 27, αυξήθηκε τελικά στους 31. Κανείς τους δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, μόλις χθες είχε αντικατασταθεί ένα τμήμα της σιδηροτροχιάς. «Θα μπορούσε να είναι μια τεράστια τραγωδία, μια σφαγή», δήλωσε ο περιφερειάρχης του Λόντι. Οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την λεπτομερή εξακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος.

ΑΠΕ ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος