a350 lufthansa
Μέτρα προστασίας λαμβάνουν οι δύο αεροπορικές εταιρίες

Τις πτήσεις τους προς την Κίνα αναστέλλουν οι Lufthansa και British Airways, εξαιτίας του νέου κοροναϊού.

Πιο αναλυτικά, γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa ανακοίνωσε πριν λίγο ότι αναστέλλει όλες τις πτήσεις της από και προς τα αεροδρόμια της Κίνας, σύμφωνα με την εφημερίδα BILD. 

Προηγουμένως είχε εντοπιστεί ύποπτο περιστατικό σε πτήση της εταιρίας που εκτελούσε την πτήση Φρανκφούρτη - Ναντζίνγκ.

Νωρίτερα, η British Airways ανέστειλε όλες τις πτήσεις της από και προς την ηπειρωτική Κίνα, έπειτα από την προειδοποίηση του Λονδίνου κατά των μη απαραίτητων επισκέψεων στη χώρα εξαιτίας της κρίσης με τον νέο κοροναϊό.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, την BA.com, εμφανίζεται η πληροφορία ότι καμία απευθείας πτήση προς την Κίνα δεν θα πραγματοποιείται για το υπόλοιπο του Ιανουαρίου και για τον Φεβρουάριο.

«Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την αναστάτωση, αλλά η ασφάλεια των πελατών και του πληρώματος είναι πάντα η προτεραιότητά μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του που εστάλη σήμερα με email ο εθνικός αερομεταφορέας της Βρετανίας.

«Οι πελάτες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν από ή προς την Κίνα μέσα στις επόμενες ημέρες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα BA.com».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στον Πειραιά
«Χιλιάδες κενά, αδικίες και άδεια καλάθια»: Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών σε ΔΙΠΕ Α΄ Αθήνας και ΥΠΑΙΘΑ στις 10-11 Σεπτεμβρίου
Οι εκπαιδευτικοί καλούν σε κινητοποιήσεις την Τετάρτη 10/9 στη ΔΙΠΕ Α΄ Αθήνας και την Πέμπτη 11/9 στο ΥΠΑΙΘΑ, διεκδικώντας κάλυψη όλων των κενών,...
«Χιλιάδες κενά, αδικίες και άδεια καλάθια»: Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών σε ΔΙΠΕ Α΄ Αθήνας και ΥΠΑΙΘΑ στις 10-11 Σεπτεμβρίου
nosokomeio
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Διευθυντής μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου για «φακελάκι»
Διευθυντής μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου συνελήφθη ενώ απαιτούσε «φακελάκι» με ποσά ύψους 3.000 έως 4.000 ευρώ από ασθενείς
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Διευθυντής μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου για «φακελάκι»