κόμπε_μπραιντ
Ο ασύγκριτος Μάικλ Τζόρνταν με μία γραπτή του δήλωση, εξέφρασε την οδύνη για τον χαμό του Κόμπε Μπράιαντ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μικρό του αδερφό».

«Είμαι σοκαρισμένος στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Κόμπε και της Τζιάνα. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθω. Αγαπούσα τον Κόμπε -ήταν σαν μικρός αδερφός μου. Συνηθίζαμε να συζητάμε πολύ. Θα μου λείψουν πάρα πολύ αυτές οι συζητήσεις. Ήταν ένας μεγάλος μαχητής, ένας από τους μεγαλύτερους που γνώρισε ποτέ το παιχνίδι, μία δημιουργική δύναμη. Ο Κόμπε ήταν επίσης ένας υπέροχος πατέρας που αγαπούσε βαθιά την οικογένειά του και ένιωθε μεγάλη τιμή για την αγάπη της κόρης για το παιχνίδι του μπάσκετ. Ο Ιβέτ ενώνει τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την Βανέσα, τον οργανισμό των Λέικερς και προς σε όλους τους λάτρεις του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη χαρτιού υγείας στην Καλιφόρνια από δυσαρεστημένο υπάλληλο
«Έπρεπε να μας πληρώνετε καλύτερα»: Οργή και καταστροφή σε αποθήκη χαρτιού υγείας (Video)
«Έπρεπε να μας πληρώνετε καλύτερα»: Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη χαρτιού υγείας στην Καλιφόρνια από δυσαρεστημένο υπάλληλο
«Έπρεπε να μας πληρώνετε καλύτερα»: Οργή και καταστροφή σε αποθήκη χαρτιού υγείας (Video)