petrelaio livii
Πάντως, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από ανεξάρτητη πηγή για το κλείσιμο των κοιτασμάτων

Μια οργάνωση που αντιπροσωπεύει φυλές της νότιας Λιβύης ανακοίνωσε σήμερα πως έκλεισε τα νότια πετρελαϊκά κοιτάσματα Ελ Σαράρα και Ελ Φιλ, ουσιαστικά σταματώντας το σύνολο της πετρελαϊκής παραγωγής της Λιβύης ενώ στο Βερολίνο διεξάγεται μια διεθνής διάσκεψη για την ειρήνευση της χώρας.

Ο ηγέτης της οργάνωσης Οργή του Φεζάν, ο Μπασίρ αλ-Σέιχ, δήλωσε στο Ρόιτερ πως η οργάνωσή του έκλεισε τα δύο πετρελαϊκά κοιτάσματα, μόλις δύο ημέρες αφο΄ύ στο ανατολικό τμήμα της χώρας είχαν κλείσει και άλλες πετρελαιοπηγές.

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από ανεξάρτητη πηγή για το κλείσιμο των κοιτασμάτων, από τα οποία αντλούνται περίπου 400.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σκύλος
Μυρμήγκια: Tρόποι αντιμετώπισης και προστασία των κατοικιδίων
Με την άνοιξη, η εμφάνιση εντόμων μέσα στο σπίτι γίνεται πιο συχνή, και τα μυρμήγκια βρίσκονται ανάμεσα στους πιο επίμονους επισκέπτες.
Μυρμήγκια: Tρόποι αντιμετώπισης και προστασία των κατοικιδίων
akropoli
Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Τι αναμένουμε σήμερα Πέμπτη σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Καιρός: Μεταβολή με βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα – Η πρόγνωση για σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου
Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Τι αναμένουμε σήμερα Πέμπτη σε Αττική και Θεσσαλονίκη