Ιταλία 6 Γερμανοί νεκροί
Ιταλία

Έξι νεαροί Γερμανοί σκοτώθηκαν και άλλοι έντεκα τραυματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη βόρεια Ιταλία όταν αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στην ομάδα των τουριστών, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη 1.15 τα μεσάνυχτα (2.15 ώρα Ελλάδας) στο Άλτο Άντιτζε, την ιταλική περιοχή που συνορεύει με την Αυστρία, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera.

Αφού πέρασε το βράδυ σε ένα εστιατόριο, η ομάδα των νεαρών Γερμανών τουριστών βρισκόταν κοντά στο λεωφορείο με το οποίο μετακινείτο όταν ένα αυτοκίνητο έφθασε με μεγάλη ταχύτητα, θερίζοντας τους ανθρώπους πάνω στον δρόμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 28χρονος που ζει στη ν περιοχή "και ο οποίος φέρεται να είχε πολύ υψηλό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα".

Οι έξι νέοι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ τρεις από τους έντεκα τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αυστρία, σύμφωνα με την πηγή.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαμπακια
7 λάθη με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που αυξάνουν τον κίνδυνο φωτιάς στο σπίτι
7 συνηθισμένα λάθη με χριστουγεννιάτικα φωτάκια που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά – πώς να στολίσετε με απόλυτη ασφάλεια
7 λάθη με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που αυξάνουν τον κίνδυνο φωτιάς στο σπίτι