Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=lbaRaVLLH38&feature=emb_title at this time, please check again later.
paris protests
Διαδήλωση κατά των μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό σύστημα

Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Παρίσι, με την γαλλική αστυνομία να προχωρεί σε χρήση δακρυγόνων, όπως μεταδίδει το ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik.

Οι συγκρούσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία έγιναν στην διάρκεια της διαδήλωσης κατά των μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό σύστημα, καθώς οι διαδηλωτές συγκεντρώνονταν στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ακραίοι διαδηλωτές που φορούσαν μαύρα πέταξαν πέτρες κατά των αστυνομικών, καταστρέφοντας μία στάση λεωφορείου, ενώ έκαψαν και κάδους σκουπιδιών.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί αντέδρασαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τη διαδήλωση.

https://www.youtube.com/watch?v=lbaRaVLLH38&feature=emb_title

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ - Sputnik

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας
Στο εδώλιο οι αστυνομικοί για ομαδικό βιασμό 19χρονης – «Ενώ ζητούσα βοήθεια ξεκίνησε να κάνει το ίδιο»
«Φάνηκε από το βλέμμα του ότι ήδη ήξερε. Και από τις πράξεις του. Ήταν συνεννοημένο σίγουρα».
Στο εδώλιο οι αστυνομικοί για ομαδικό βιασμό 19χρονης – «Ενώ ζητούσα βοήθεια ξεκίνησε να κάνει το ίδιο»
Νοσοκομείο παιδιά
Καλλιθέα: Βελτίωση για το 2,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι – «Γύρισα το βλέμμα μου για ένα λεπτό»
Αισιοδοξία από τους γιατρούς – Τι λέει ο πατέρας για το συμβάν
Καλλιθέα: Βελτίωση για το 2,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι – «Γύρισα το βλέμμα μου για ένα λεπτό»