Κόσμος 0

Broadway: Δύο παιδιά με εγκεφαλική παράλυση παίζουν το ρόλο του μικρού Τιμ

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δύο παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση θα παίξουν το ρόλο του μικρού Τιμ από την αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ιστορία «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων»

Ο μικρός Τιμ, στο χριστουγεννιάτικο αριστούργημα του Τσαρλς Ντίκενς, είναι το παράλυτο παιδί που «μαλακώνει» την σκληρή καρδιά του Εμπενίζερ Σκρουτζ και τον ωθεί στην απόφαση να περάσει τα Χριστούγεννα με αγάπη για τους συνανθρώπους του.

Στο θέατρο Broadway, στις εφετινές παραστάσεις τον ρόλο του μικρού Τιμ θα μοιραστούν δύο παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, ο Jai Srinivasan και ο Sebastian Ortiz.

Και τα δύο παιδιά διαγνώστηκαν με εγκεφαλική παράλυση σε μικρή ηλικία, ωστόσο παλεύουν για μια αξιοπρεπή και ευτυχισμένη ζωή.

Ο Jai (7 ετών) μόλις ξεκίνησε τα μαθήματα θεάτρου, ενώ ο Sebastian (8 ετών) έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες για παιδιά ρούχα.

Λόγω των κοινών ενδιαφερόντων και της συνεργασίας του, τα παιδιά έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι, ενώ υποστηρίζουν πως μπορούν να προσφέρουν στον ρόλο κάτι που κανένα άλλο παιδί δεν μπορεί να δώσει: αυθεντικότητα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος