Tα δάκρυα της υπουργού Άμυνας της Αλβανίας ενώ διάβαζε τη λίστα των θυμάτων (Video)
Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Olta Xhacka ενώ διάβαζε την λίστα των θυμάτων από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ.

Η υπουργός έκανε παύσεις την ώρα που διάβαζε τη λίστα, προσπαθώντας να μην ξεσπάσει σε λυγμούς. Έπειτα, σε ανάρτησή της στο Τwitter, υποστήριξε ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της καθώς έπρεπε να διαβάσει τα ονόματα εκείνων που χάθηκαν από τον σεισμό. «Προσεύχομαι η ψυχή τους να αναπαυθεί», πρόσθεσε και κάλεσε τους κατοίκους των οποίων τα σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημίες να μην επιστρέψουν μέχρι την αξιολόγηση των ειδικών.

«Ξέρω ότι τα λόγια είναι περιττά και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των οικογενειών τους. Αλλά σε ένα σημάδι σεβασμού στις χαμένες ζωές, θέλω να μοιραστώ σήμερα με όλους τους πολίτες τα ονόματα των 28 παιδιών, κοριτσιών, αγοριών, ανδρών και γυναικών που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν από αυτή την τραγωδία», κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoli-monimon-ipaksiomatikon-aeroporias
Καταγγελία εκπαιδευτικών για «μπλόκο» των αποφοίτων ΕΠΑΛ στις Σχολές Αξιωματικών το 2027
Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ – Ζητούν άμεση ανακατανομή των ποσοστών εισαγωγής
Καταγγελία εκπαιδευτικών για «μπλόκο» των αποφοίτων ΕΠΑΛ στις Σχολές Αξιωματικών το 2027
πανελλαδικες
Πανελλαδικές 2026: Με επιτυχία η προσομοίωση στα Μαθηματικά σε Δυτική Μακεδονία, Πέλλα και Κυκλάδες
Γραπτή δοκιμασία προσομοίωσης Μαθηματικών Γ Τάξης στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Με επιτυχία η προσομοίωση στα Μαθηματικά σε Δυτική Μακεδονία, Πέλλα και Κυκλάδες